chinese tekens500px_alpha 

Modern Chinees Restaurant
↓ meer ↓

reserveer online
of bel 032899245

 

menu

Keuze à la carte & wisselende suggesties

Menu Lunch: voor- & hoofdgerecht: 25

Menu Carte Blanche: voor-, hoofd- & nagerecht: 43

 DOWNLOAD HIER ONZE VOLLEDIGE MENUKAART  EN WIJNKAART IN PDF

 DOWNLOAD HIER ONZE GROEPSKAART (vanaf 9 personen, te bespreken) IN PDF

Private dining

Cuichine kan je exclusief afhuren voor uw bedrijfslunch, bedrijfsdiner,
verjaardagsdiner of familiefeest.

Wilt u iets organiseren? Wij denken graag mee.

Contacteer ons vrijblijvend

nieuws

Bekijk onze pagina op Bistronomie.be

 

  • Trots om deel uit te maken van de BISTRONOMIE-familie! 😁https://t.co/XWKD2EPtHw #cuichine #antwerpen#zurenborg

    Cuichine about 709 days ago
  • We zijn nog steeds vlot bereikbaar. Geen last van de " knip " en overige Antwerpse wegenwerken 🙂 Zurenborg rocks! No worries.

    Cuichine about 1015 days ago
  • Onze pijlers: Lekker eten en toffe wijnen gecombineerd met een vriendelijke, vlotte bediening in een sfeervol Oosters kader.

    Cuichine about 1142 days ago

 

in de pers

Draakstraat 13, 2018 Antwerpen
Telefoon: 032899245 (outside Belgium: +3232899245)

info@cuichine.be

TUINTERRAS

Van zodra het weer het toelaat

is ons tuinterras

open

OPENINGSTIJDEN

LUNCH

Dinsdag t/m vrijdag

keuken: 12u – 13u30

restaurant sluit om 15u30

DINER

Dinsdag t/m zaterdag

keuken: 18u – 21u30

restaurant sluit om 23u30 (zaterdag om 00u00)

GESLOTEN

Zondag | Maandag

 

VAKANTIE 2020

zaterdag 22 februari (trouwfeest medewerker)

dinsdag 21 juli

1 september t/m 15 september

24, 25, 31 december

FAQ

Voornamelijk de Zuid-Chinese, Kantonese keuken. We koken Kantonees met lokale producten, maar we koken vooral lekker 😉

Van mei t/m september werken we zonder shiften en kan u doorlopend reserveren van 18u tot 21u30

Van oktober t/m april werken we vaak twee shiften:

– Eerste shift: aankomst om 18u of 18u30, vertrek om 20u15. Tweede shift start om 20u30, geen beperking in tijd. .

De online reservatiemodule geeft live onze beschikbaarheid weer, bevestigd meteen uw reservatie en stuurt u tevens automatisch een bevestigingsmail. Uw reservatie komt rechtstreeks in ons systeem en is dus in orde! Indien u geen bevestigingsmail ontvangen heeft, kijk dan eerst uw junk- en spamfilter even na! Neem gerust contact op met ons indien u niet zeker bent of uw reservatie goed geregistreerd is
Cuichine bevindt zich in de stadswijk Zurenborg en u kan uw auto parkeren in de omliggende straten. Probeer zeker ook de Krugerstraat, Pretoriastraat, Transvaalstraat of andere zijstraten van de Cogel-Osylei voor parking. Vaak is het 5 minuten wandelafstand en is het makkelijker parking vinden! Er is ook een ondergrondse QPARK Berchem Station (www.q-park.be) op 7 minuten wandelafstand! Cuichine is ook makkelijk bereikbaar met tram 11, A Vélo en ander openbaar vervoer.
Wij hanteren het eerlijke principe “first come, first serve“. Wij zetten onze tafels klaar volgens bezettingsgraad en hoe vroeger uw aankomt, hoe groter de kans dat u zelf nog een tafel kan kiezen.  Dit geldt ook voor onze tafels op ons tuinterras.
Vanaf 7 personen  stuurt u een mail naar info@cuichine.be met uw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Onze groepskaart kan u downloaden bij de sectie menu. Voor groepsreservaties binnen 48u kan u best bellen op 032899245 tijdens onze openingsuren.
Een no-show is een financiele aderlating voor elk restaurant! Gelieve te allen tijde een seintje te geven. Bij voorkeur telefonisch op 032899245 tijdens onze openingsuren!
Jinza is onze zusterzaak gelegen op de Draakplaats 3. Beide zaken liggen op 1 minuut wandelafstand van elkaar. Jinza serveert een uitdagende Frans-Aziatische keuken. Meer info: www.jinza.be 
Vertrouw uw keuze aan onze chef. We houden altijd rekening met allergieën en zaken die men niet lust. Laat je lekker verrassen!
Al onze gerechten kunnen gluten, melk, soja, dierlijke vetten en noten bevatten. Vraag ons advies bij uw bestellen en onze medewerkers helpen u met veel plezier. We hebben op onze vaste kaart altijd een vegetarisch voorgerecht en hoofdgerecht! Veganisten kunnen we helaas niet verder helpen, sorry!
Cuichine is gehuisvest in een handelspand dat dateert van 1896. Er zijn twee drempels bij de ingang en de toegangsdeur is ongeveer 80 cm breed. Ook de sanitaire ruimte bevindt zich op de eerste verdieping.
Wij kunnen helaas geen honden toelaten.
Onze voorkeur gaat uit naar Bancontact of Maestro. Verder kan men betalen met Visa, Mastercard, American Express, eletronische maaltijdcheques en uiteraard kontant!
Geef ons uw gegevens door en we sturen u nadien de factuur op. We vragen wel om het bedrag op de dag zelf af te rekenen. Overschrijving is enkel mogelijk mits de nodige afspraken op voorhand.