chinese tekens500px_alpha 

Modern Chinees Restaurant
↓ meer ↓

reserveer online
of bel 032899245

 

menu

Keuze à la carte & wisselende suggesties

Menu Lunch: voor- & hoofdgerecht: 23

Menu Carte Blanche: voor-, hoofd- & nagerecht: 40

 DOWNLOAD HIER ONZE VOLLEDIGE MENUKAART  EN WIJNKAART IN PDF

 DOWNLOAD HIER ONZE GROEPSKAART (vanaf 9 personen, te bespreken) IN PDF

Private dining

Cuichine is te huur voor uw bedrijfslunch, bedrijfsdiner,
verjaardagsdiner of familiefeest.

Wilt u iets organiseren? Wij helpen graag mee.

Contacteer ons vrijblijvend of
download de infofiche

nieuws

  • We zijn nog steeds vlot bereikbaar. Geen last van de " knip " en overige Antwerpse wegenwerken 🙂 Zurenborg rocks! No worries.

    Cuichine about 302 days ago
  • Onze pijlers: Lekker eten en toffe wijnen gecombineerd met een vriendelijke, vlotte bediening in een sfeervol Oosters kader.

    Cuichine about 429 days ago
  • Happy Newyear! We're open for business as usual 😉🍾

    Cuichine about 478 days ago

 

in de pers

Draakstraat 13, 2018 Antwerpen
Telefoon: 032899245 (outside Belgium: +3232899245)

info@cuichine.be

TUINTERRAS

Van zodra het weer het toelaat

is ons tuinterras

open

OPENINGSTIJDEN

LUNCH

DINSDAG TOT EN MET VRIJDAG

keuken: 12u – 14u

restaurant: 12u -15u30

DINER

DINSDAG TOT EN MET ZATERDAG

keuken: 18u – 22u

restaurant: 18u – 23u30 (+/-)

GESLOTEN

ZONDAG + MAANDAG

 

VAKANTIE 2018

 dinsdag 3 april

dinsdag 1 mei

19 juni t/m 3 juli

4 september t/m 10 september

25 december

FAQ

Voornamelijk de Zuid-Chinese, Kantonese keuken. We koken Kantonees met lokale producten, maar we koken vooral lekker 😉

Van juni t/m september werken we zonder shiften en kan u doorlopend reserveren van 18u tot 21u30

Van oktober t/m mei werken we met twee shiften:

– Eerste shift: aankomst om 18u, vertrek om 20u15. Tweede shift start om 20u30, geen beperking in tijd. .

De online reservatiemodule geeft live onze beschikbaarheid weer, bevestigd meteen uw reservatie en stuurt u tevens automatisch een bevestigingsmail. Uw reservatie komt rechtstreeks in ons systeem en is dus in orde! Indien u geen bevestigingsmail ontvangen heeft, kijk dan eerst uw junk- en spamfilter even na! Neem gerust contact op met ons indien u niet zeker bent of uw reservatie goed geregistreerd is
Cuichine bevindt zich in de stadswijk Zurenborg en u kan uw auto parkeren in de omliggende straten. Probeer zeker ook de Krugerstraat, Pretoriastraat, Transvaalstraat of andere zijstraten van de Cogel-Osylei voor parking. Vaak is het 5 minuten wandelafstand en is het makkelijker parking vinden! Er is ook een ondergrondse QPARK Berchem Station (www.q-park.be) op 7 minuten wandelafstand! Cuichine is ook makkelijk bereikbaar met tram 11, A Vélo en ander openbaar vervoer.
Wij hanteren het eerlijke principe “first come, first serve“. Wij zetten onze tafels klaar volgens bezettingsgraad en hoe vroeger uw aankomt, hoe groter de kans dat u zelf nog een tafel kan kiezen.  Dit geldt ook voor onze tafels op ons tuinterras.
Vanaf 7 personen  stuurt u een mail naar info@cuichine.be met uw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Onze groepskaart kan u downloaden bij de sectie menu. Voor groepsreservaties binnen 48u kan u best bellen op 032899245 tijdens onze openingsuren.
Een no-show is een financiele aderlating voor elk restaurant! Gelieve te allen tijde een seintje te geven. Bij voorkeur telefonisch op 032899245 tijdens onze openingsuren!
Bar Chine is onze zusterzaak gelegen op de Draakplaats 3. Beide zaken liggen op 1 minuut wandelafstand van elkaar. Bar Chine serveert heerlijke Oosterse gerechten die midden op tafel ” Chinese family style ” gedeeld dienen te worden. Bij Bar Chine kan men ook enkel iets drinken. Bar Chine & Cuichine bieden dezelfde Oosterse kwaliteit, maar in een ander concept.
Vertrouw uw keuze aan onze chef. We houden altijd rekening met allergieën en zaken die men niet lust. Laat je lekker verrassen!
Al onze gerechten kunnen gluten, melk, soja, dierlijke vetten en noten bevatten. Vraag ons advies bij uw bestellen en onze medewerkers helpen u met veel plezier. We hebben op onze vaste kaart altijd een vegetarisch voorgerecht en hoofdgerecht! Veganisten kunnen we helaas niet verder helpen, sorry!
Cuichine is gehuisvest in een handelspand dat dateert van 1896. Er zijn twee drempels bij de ingang en de toegangsdeur is ongeveer 80 cm breed. Ook de sanitaire ruimte bevindt zich op de eerste verdieping.
Wij kunnen helaas geen honden toelaten.
Onze voorkeur gaat uit naar Bancontact of Maestro. Verder kan men betalen met Visa, Mastercard, American Express, eletronische maaltijdcheques en uiteraard kontant!
Geef ons uw gegevens door en we sturen u nadien de factuur op. We vragen wel om het bedrag op de dag zelf af te rekenen. Overschrijving is enkel mogelijk mits de nodige afspraken op voorhand.